Mobil navigering
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
USRG EC - Digital styrenhet

USRG EC

Digital styrenhet

USRG EC är moduler för styrning av EC-fläktarpå basis av temperatur, tillhandahålls för ventilation av transformatorstationen.  
Kontakta oss

USRG EC är moduler för styrning av EC-fläktar på basis av temperatur, tillhandahålls för ventilation av transformatorstationen.
  
USRG EC-2 T-modulen styr de tre hastigheterna för den första fläkten i ventilationsläget och aktiverar den tredje hastigheten när temperaturen överskrids. Dessutom fördröjs avstängningen av den tredje växeln med den tid T som användaren ställt in. Den andra fläkten startar endast vid max. tillsammans med den tredje fläkthastigheten av den första. Systemet styr EC-fläktarna genom en analog 0-10V spänningssignal.

USRG EC-2 T P-modulen styr en EC-fläkt med en analog 0-10V-spänningssignal och ett spjäll som styrs med en 0-10V-signal och tar emot en återkopplingssignal från ett 2-10V-spjäll (t.ex. Belimo LM24A-SR). På basis av den inställda temperaturen styr systemet fläkten och ställer in graden av öppning av gasreglaget därefter. Alla inställningar görs på kontrollpanelen utrustad med knappar och en display.

Artikelnummer

  • USRG EC-2 T - 40015530
  • USRG EC-2 T P - 40015540

Teknisk data:

  • Matningsspänning: 230VAC 50Hz
  • Maximal strömförbrukning: 60W
  • Kapslingsgrad: IP40 (möjlighet att byta hölje till IP65 - specialversion)
  • Temperaturgivare: USRG EC-2 T - 2 st PT1000, givare för mätning av inre och yttre temperatur, givare på en 1,5 m lång kabel USRG EC-2 T P - 1 st PT1000, I65 i väggmonterat hus
  • Drifttemperatur: -10 till 40°C

Teknisk support

Välj en fläkt www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group