Mobil navigering
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
HXBR/HXTR - Axialfläkt, väggutförande

HXBR/HXTR

Axialfläkt, väggutförande

Sortiment av plåtmonterade axialfläktar tillverkade av högkvalitativt galvaniserat stål och försedda med skärande blad
Kontakta oss

Tillämpning

Axialfläkt i väggutförande. Lämplig för applikationer där höga luftflöden eftersträvas.

Konstruktion

Fläkten är direktdriven och har fläkthus tillverkat i stålplåt. Fläkten byggs som standard med luftriktning A, motor -> hjul, och luftströmmen skapas av en stål- eller aluminiumvinge beroende på storlek och utförande Fläkten lackas med epoxifärg i RAL9005 (svart). 

Motor

Produkter monteras i standardutförande med en asynkron enfasmotor för drift i 230V 50Hz eller trefasmotor för drift i 230/400V 50Hz (motoreffekt < 4kW) eller 400/690V 50Hz. Motorerna uppfyller IEC-standarder 60072 och 60034, har kapslingsklass IP44 eller IP54 (beroende på modell) och isolationsklass F. Motorerna är utrustade med TP-sensorer och kan varvtalsstyras med hjälp av spänningsreglering. Om inget annat anges är motorns maximala omgivningstemperatur 40°.

För frågor om varvtalsreglering med hjälp av transformator eller frekvensomvandlare ber vi er höra av er till oss på Ventur. Vid förfrågan erbjuder vi även att montera motorer för annan drivspänning, med diverse sensorer eller i andra specialutföranden för att möta era krav och önskemål.

På Begäran

Trefasmotorer 230/400V 50Hz

Teknisk support

Välj en fläkt www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa

ÖVRIG


Venture Industries Group