Mobil navigering
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
SILENT ECO - Bostadsventilation

SILENT ECO

Bostadsventilation

ECO-serien är radialfläktar konstruerade för ventilation av små och medelstora utrymmen, i synnerhet badrum, toalett, kök etc
Kontakta oss

Tillämpning

Fläkt lämpad för att ventilera små och medelstora rum.

Konstruktion

Fläkten är direktdriven med skovelhjul och anpassad för väggmontage med hus tillverkat i plast. Fläkthjulet har framåtböjda skovlar (hjultyp F) och är även det i plast. Integrerat i enheten finns filter i klass EU3. Tack vare fläkthusets smarta konstruktion kan utloppsriktningen ändras efter behov.

Motor

Produkter monteras i standardutförande med en asynkron enfasmotor för drift i 230V 50Hz. Motorerna uppfyller IEC-standarder 60072 och 60034, har kapslingsklass IPX5 och termisk säkerhetsbrytare. Vissa fläktmodeller har 2-hastighetsmotorer som standard. Om inget annat anges är motorns maximala omgivningstemperatur 40°C.

För frågor om varvtalsreglering med hjälp av transformator eller frekvensomvandlare ber vi er höra av er till oss på Ventur. Vid förfrågan erbjuder vi även att montera motorer för annan drivspänning, med diverse sensorer eller i andra specialutföranden för att möta era krav och önskemål.

Teknisk support

Välj en fläkt www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group