Mobil navigering
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
HGHT-V - Rökgasfläkt

HGHT-V

Rökgasfläkt

Sortiment av rökgasfläktar där utblåset är riktat vertikalt
Möjligheten att måla
i en annan färg än standard
Kontakta oss

Tillämpning

Rökgasanpassad fläkt konstruerad för montering på tak. Lämplig för applikationer där mycket höga luftflöden eftersträvas.Fläkten är designad för evakuering av rök vid bränder och är certifierad enligt F-400 120 och F-300 120.

Konstruktion

Fläkten är direktdriven med axialvinge och har fläkthus tillverkat i stål där kritiska delat galvaniserats. Den är konstruerad för ett vertikalt utsläpp av luftströmmen skapad av en vinge i aluminium. Fläkten är omålad med vissa delar lackade med grå epoxifärg.

Motor

Produkter monteras i standardutförande med en asynkron trefasmotor för drift i 230/400V 50Hz (motoreffekt < 4kW) eller 400/690V 50Hz. Motorerna uppfyller IEC-standarder 60072 och 60034, har kapslingsklass IP55 och isolationsklass H. För frågor om varvtalsreglering med hjälp av transformator eller frekvensomvandlare ber vi er höra av er till oss på Ventur. Vid förfrågan erbjuder vi även att montera motorer för annan drivspänning, med diverse sensorer eller i andra specialutföranden för att möta era krav och önskemål.

Teknisk support

Välj en fläkt www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group